Η Ελληνική Κοινότητα του WordPress για τρίτη συνεχόμενη χρονιά δηλώνει παρούσα και διοργανώνει ένα WordCamp, μόνο που αυτή τη φορά, προορισμός μας είναι η όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης. Ταυτόχρονα αποτελεί αφετηρία για ένα διήμερο αλληλεπίδρασης ανθρώπων, γνώσεων και συνεισφοράς στο οικοσύστημα που λέγεται WordPress αλλά και στο διαδίκτυο γενικότερα.

Ελπίζουμε να σας επιφυλάξαμε μια όμορφη έκπληξη, γιατί φέτος θα ταξιδέψουμε βόρεια, ώστε να έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε ακόμη καλύτερα με την Κοινότητα και σε μια άλλη γωνιά της χώρας… Γιατί Ελλάδα, δεν είναι μόνο η Αθήνα.

Φέτος λοιπόν κλείνουμε το ραντεβού μας στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στο κτίριο Μ2, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου για το main event, τις ομιλίες και το networking, ενώ την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου θα συναντηθούμε στο OK!Thess για το contributor day, για όλους όσους θέλουν να συνεισφέρουν δημιουργικά στην κοινότητα.

 

Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (κτίριο Μ2)
WordPress, νέες τεχνολογίες και διαδίκτυο είναι ο κόσμος, μέσα στον οποίο το WordCamp Thessaloniki 2018 φιλοδοξεί να συνεχίσει την κούρσα του WordCamp Athens και να γίνει το μεγαλύτερο τεχνολογικό συνέδριο στην Ελλάδα. Αν είσαι χρήστης του WordPress, web developer, web designer, δημοσιογράφος, blogger, content editor, social media manager, ιδιοκτήτης ηλεκτρονικού καταστήματος ή γενικότερα ασχολείσαι με το διαδίκτυο, επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά, ανεξαρτήτως γνώσεων και επιπέδου, το WordCamp Thessaloniki 2018 απευθύνεται σε σένα.

Save the dates: 15/12/2018 @Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης & 16/12/2018 @OK!Thess

Προτεραιότητά μας είναι η ανοικτότητα και η προσβασιμότητα σε όλους ανεξαρτήτως, σε ένα event που έχει ήδη βρει τη θέση του στα ημερολόγιά μας. Μην ξεχάσεις να το βάλεις κι εσύ στο δικό σου, κάνε την εγγραφή σου στο newsletter μας και ακολούθησε την Κοινότητα στα κοινωνικά δίκτυα, για να μη μείνεις πίσω στις εξελίξεις.

Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα για το τι είναι ένα WordCamp, να δεις πόσο όμορφα περάσαμε στο WordCamp Athens 2016 αλλά και το WordCamp Athens 2017, για να πάρεις μια ιδέα του τι μέλλει γενέσθαι στη φετινή διοργάνωση, καθώς επίσης να μας στείλεις τις προτάσεις σου για ομιλίες και χορηγίες.

Υποσχόμαστε ότι το φετινό WordCamp θα έχει ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον γι’αυτό μείνε συντονισμένος, για τις ανακοινώσεις που θα ακολουθήσουν.

Η οργανωτική ομάδα του WordCamp Thessaloniki 2018

Σας ευχαριστούμε και αναμένουμε υπομονετικά συμπληρώνω εγώ!!!!

About Author

You may also like

No Comment

Comments are closed.