Γιώργος Μπίκας
Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής
00302331024494
Έλλης 8
Skills
WordPress
WordPress MultiSite
PHP

Skype : geobikas

Εκπαίδευση
Πληροφορική
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο2005 – Σήμερα
ECDL Certified Training Professional (CTP)
ECDL HELLAS2006 – 2007
European Computer Driving License (ECDL)
ECDL Hellas2000
Δημοσιεύσεις – Εκδόσεις
Εκδόσεις Κλειδάριθμος
Εισαγωγή στο WordPress 3.x.14/10/2012

 

Το WordPress είναι ένα σύγχρονο σύστημα διαδικτυακών δημοσιεύσεων και διαχείρισης περιεχομένου, το οποίο διατίθεται δωρεάν μια και αποτελεί προϊόν λογισμικού ανοιχτού κώδικα. Διαθέτει χιλιάδες πρόσθετα και θέματα με τα οποία οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ιστοτόπους προκειμένου να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη, και σήμερα χρησιμοποιείται από το 15% περίπου των πλέον του ενός εκατομμυρίου μεγαλύτερων ιστοτόπων στον κόσμο.

Με το βιβλίο αυτό θα σας δοθεί η δυνατότητα να εξοικειωθείτε πολύ γρήγορα με το περιβάλλον εργασίας και να χρησιμοποιήσετε το WordPress για να δημιουργήσετε έναν δυναμικό ιστότοπο (site) ή ιστολόγιο (blog) εύκολα και γρήγορα, και να δημοσιεύσετε εκεί κάθε είδους περιεχόμενο: άρθρα, σκέψεις, φωτογραφίες, βίντεο, πληροφορίες για προϊόντα και υπηρεσίες, κ.ά.

Η εγκατάσταση του WordPress, η προσθήκη περιεχομένου, η παραμετροποίηση και η αλλαγή της εμφάνισης του ιστοτόπου, μαζί με την επιλογή και τη διαχείριση προσθέτων, είναι από τις βασικές γνώσεις που θα αποκτήσετε με την ανάγνωση του βιβλίου. Μια πλειάδα από προτεινόμενα θέματα και πρόσθετα θα σας βοηθήσουν στη δημιουργία του ιστοτόπου σας.

Αφορμή και βάση για τη συγγραφή αυτού του βιβλίου ήταν πολλά ερωτήματα νέων χρηστών του WordPress, αλλά και χρηστών άλλων εργαλείων, που ήθελαν να περάσουν στο επόμενο επίπεδο σε ό,τι αφορά τη δημιουργία ιστοτόπων. Το βιβλίο φιλοδοξεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες των Ελλήνων χρηστών στο ξεκίνημά τους με το WordPress, με δεδομένο ότι αποτελεί το πρώτο ελληνικό βιβλίο για το WordPress.

Σώμα Ελλήνων Προσκόπων – Εφ. Πληροφορικής
Εγχειριδίο Χρήσης Νέου Χρήστη για το WordPress.com2014
Εκδόσεις Κλειδάριθμος
ΑΘΕΤΕ ΤΟ WORDPRESS 4.X – Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΡΗΣΤΗΔεκέμβριος 2015

Μάθετε το WordPress 4.x | O απόλυτος οδηγός του νέου χρήστηΘέλετε να δημιουργήσετε έναν δυναμικό ιστότοπο ή ένα μπλογκ (ιστολόγιο) εύκολα και γρήγορα, χρησιμοποιώντας το WordPress; Το βιβλίο αυτό θα σας καθοδηγήσει σε κάθε σας βήμα!

Το WordPress είναι ένα σύγχρονο σύστημα διαδικτυακών δημοσιεύσεων και διαχείρισης περιεχομένου, το οποίο διατίθεται δωρεάν μιας και αποτελεί προϊόν λογισμικού ανοιχτού κώδικα.

Με το βιβλίο αυτό θα σας δοθεί η δυνατότητα να εξοικειωθείτε πολύ γρήγορα με το περιβάλλον εργασίας του WordPress και να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε έναν δυναμικό ιστότοπο ή ιστολόγιο, δημοσιεύοντας εκεί κάθε είδους περιεχόμενο: άρθρα, σκέψεις, φωτογραφίες, βίντεο, πληροφορίες για προϊόντα και υπηρεσίες κ.ά.

Η εγκατάσταση του WordPress, η προσθήκη περιεχομένου, η παραμετροποίηση και η αλλαγή της εμφάνισης του ιστοτόπου, μαζί με την επιλογή και τη διαχείριση προσθέτων, είναι από τις βασικές γνώσεις που θα αποκτήσετε με την ανάγνωση του βιβλίου.

Το βιβλίο αυτό θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες των Ελλήνων χρηστών στο ξεκίνημά τους με το WordPress, με δεδομένο ότι αποτελεί το πρώτο ελληνικό βιβλίο με τη συγκεκριμένη θεματολογία.

Εμπειρία
Head of IT Department
Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη ΒέροιαςΙανουάριος 1998 – Σήμερα
Εκπαιδευτής
Computer Xperts – Computer Studies2005 – 2009, Βέροια
Εκπαιδευτής
Computerkids by FourthRΙανουάριος 1998 – Δεκέμβριος 2005, Βέροια
Υπεύθυνος Μηχανογράφησης
Μίχος Α.Ε. – Βιοτεχνία ΕνδυμάτωνΙανουάριος1999 – Δεκέμβριος 2000, Νάουσα
Υποστήριξη Η/Υ
ALFA EngineeringΙανουάριος 1997 – Δεκέμβριος 1997, Naousa, Greece
Εκπαιδευτής
Κ.Ε.Κ. "Μακεδονία"Ιανουάριος 1995 – Δεκέμβριος 1995, Βέροια
Εκπαιδευτής
I.D.E.A. – Εργαστήριο Ελευθέρων ΣπουδώνΙανουάριος 1994 – Δεκέμβριος 1994 ,Βέροια
Εθελοντισμός
Σώμα Ελλήνων Προσκόπων | Πρόσκοποι Κεντρικής Μακεδονίας1981 – σήμερα

About Author

You may also like

No Comment

You can post first response comment.