Έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από την ηλιόλουστη 19η Νοεμβρίου και το WordCamp Athens 2016, το πρώτο επίσημο ελληνικό WordCamp που έγινε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, και το κύμα θετικών εντυπώσεων που συνεχίζουμε να λαμβάνουμε μας γεμίζει χαρά, υπερηφάνεια, αλλά και θάρρος για να συνεχίσουμε!

Πριν σηκώσουμε όμως τα μανίκια και ξεκινήσουμε τα πλάνα μας για το επόμενο WordCamp Athens, αυτό του 2017, κάναμε έναν απολογισμό για το τι συνέβη φέτος. Η φανταστική μας designer έκανε και πάλι το θαύμα της και σας παρουσιάζουμε το WordCamp Athens 2016 σε ένα infographic γεμάτο πολύ-πολύ ενδιαφέροντες αριθμούς:

Το υλικό του συνεδρίου (φωτογραφίες, βίντεο) είναι σε επεξεργασία και θα δημοσιευτεί τον καιρό που ακολουθεί. Όπως επίσης τις επόμενες ημέρες θα είναι διαθέσιμες και οι παρουσιάσεις των ομιλητών μας σε μορφή PDF στο Speakerdeck της ελληνικής κοινότητας του WordPress. Λίγο πιο μετά θα ακολουθήσει και η ανάρτηση των βίντεο των ομιλιών στο WordPress.tv.

Κλείνοντας και παρόλο το γεγονός ότι η εμπειρία αυτή μας μετέδωσε απίστευτη ενέργεια, δε θα θέλαμε να νομίσετε ότι έχουμε την ψευδαίσθηση πως όλα ήταν τέλεια και δεν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Αντιθέτως! Μελετάμε πολύ προσεκτικά τα αποτελέσματα από το ερωτηματολόγιο που σας στείλαμε και σύντομα θα κάνουμε μια δημόσια αναφορά και σε αυτά.

Χωράνε οι καλύτερες στιγμές του WordCamp Athens 2016 σε ένα βίντεο; Η απάντηση δεν είναι εύκολη.

Όσο όμως προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για το WordCamp Αthens 2017, ας θυμηθούμε τι έγινε πέρσι. Περισσότερα σύντομα, μείνετε συντονισμένοι!

 

About Author

You may also like

No Comment

Comments are closed.