Έκδοση 4.2 του WordPress, που ονομάζεται Powell” προς τιμήν του πιανίστα της τζαζ Bud Powell, είναι διαθέσιμο για λήψη ή ενημέρωση στη σελίδα διαχείρισης του WordPressσας. Νέα χαρακτηριστικά στο 4.2 θα σας βοηθήσουν να επικοινωνείτε και να μοιράζεστε σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ένας ευκολότερος τρόπος για να μοιραστείτε περιεχόμενο

4.2-press-this-2

Εξοικειωθείτε με το νέο και βελτιωμένο εργαλείο Press This. Από το μενού Εργαλεία, προσθέστε το Press This στους σελιδοδίκτες του προγράμματος περιήγησης σας . Μόλις εγκατασταθεί, μπορείτε να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας με ταχύτητα αστραπής. Η κοινή χρήση των αγαπημένων σας βίντεο, εικόνων αλλά και του περιεχόμενου δεν ήταν ποτέ τόσο γρήγορα ή τόσο εύκολη.

Εκτεταμένη υποστήριξη χαρακτήρων

 4.2-characters

Το WordPress 4.2 υποστηρίζει μια σειρά από νέους χαρακτήρες out-ofthe-box, συμπεριλαμβανομένων των κινέζικων, ιαπωνικών και κορεάτικων χαρακτήρων, μουσικής , μαθηματικών συμβόλων και ιερογλυφικών.

Δεν χρησιμοποιείτε κάποιο από αυτά; Μπορείτε ακόμη να διασκεδάσετε με τα emoji που είναι τώρα διαθέσιμα στο WordPress! Γίνετε δημιουργικοί και να διακοσμήσετε το περιεχόμενό σας με ?, ?, ?, ?, και  πολλά άλλα Emoji.

 

Εναλλαγή θεμάτων στο Customizer

Κάντε προεπισκόπηση των εγκατεστημένων θεμάτων σας από το Customizer. Βεβαιωθείτε ότι το θέμα μοιάζει πολύ με το περιεχόμενό σας, προτού το ενεργοποιήσετε.

4.2-theme-switcher-300x230

Βελτιωμένη ενημερώση plugin

Πείτε αντίο στη βαρετή οθόνη φόρτωσης, πείτε γεια στην ομαλή και απλή ενημέρωση των plugins. Κάντε κλικ στην επιλογή Ενημέρωση τώρα και να παρακολουθήσετε τη μαγεία να συμβαίνει.

4.2-plugins-300x230

Ακόμη πιο πολλές ενσωματώσεις

Επικολλήστε συνδέσμους από το Tumblr.com και το  Kickstarter και παρακολουθήσετε μαγικά να εμφανίζονται σωστά στον κειμενογράφο. Με κάθε έκδοση, οι αναρτήσεις σας και η εμπειρία επεξεργασίας έρχονται πιο κοντά μεταξύ τους.

4.2-embeds-300x230

About Author

You may also like

No Comment

Comments are closed.