Η έκδοση 4.3 του WordPress, με το όνομα “Billie” τιμώντας την τραγούδίστρια της Jazz Billie Holiday, είναι διαθέσιμη για  download ή ενημέρωση στην σελίδα διαχείρισης της εγκατάσταση σας. Οι νέες δυνατότητες στην έκδοση  4.3 κάνουν ακόμη πιο εύκολη τη μορφοποίηση του περιεχομένου αλλά και την παραμετροποίηση του ιστοτόπου σας.

Μενού στον προσαρμογέα ( Customiser )

Επεξεργαστείτε τα μενού σας κατά τη διάρκεια της προεπισκόπισης με χρήση του προσαρμογέα ( Customiser ).O βελτιωμένος σχεδιασμός του customizer παρέχει ένα mobile-friendly  και προσιτό περιβάλλον. Με κάθε έκδοση, γίνεται ευκολότερο και γρηγορότερο το να κάνετε το site σας ακριβώς όπως το θέλετε.

Συντομεύσεις Μορφοποίησης

Η ροή της γραφής σας μόλις έγινε πιο γρήγορη με νέες συντομεύσεις μορφοποίηση σε WordPress 4.3. Χρησιμοποιήστε αστερίσκους για να δημιουργήσετε λίστες και τα σημάδια αριθμού για να κάνει μια επικεφαλίδα

Εικονίδια Ιστότοπου

Τα εικονίδια του ιστότοπου σας τον αντιπροσωπεύουν στις καρτέλες των προγραμμάτων περιήγησης, τα μενού σελιδοδεικτών, και στην αρχική οθόνη των κινητών συσκευών. Προσθέστε μια μοναδική εικόνα site σας στο Customizerθα παραμείνει στη θέση της ακόμη και κατά την εναλλαγή θεμάτων

Καλύτεροι Κωδικοί

Κρατήστε το site σας πιο ασφαλές με τη βελτιωμένη προσέγγιση του WordPress για τους κωδικούς πρόσβασης. Αντί να λάβετε τους κωδικούς πρόσβασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα λάβετε ένα σύνδεσμο επαναφοράς κωδικού πρόσβασης. Όταν προσθέτετε νέους χρήστες στο site σας ή επεξεργάχεστε ένα προφίλ χρήστη, το WordPress θα δημιουργήσει αυτόματα έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης.

 

 

About Author

You may also like

No Comment

Comments are closed.