Σε πολύ κόσμο θα έχει τύχει κατά την μεταφορά ενός site από το WordPress.com.  Χιλιάδες άρθρα τα οποία θέλουν πολύ δουλειά για τη μεταφορά.  Το βασικό μυστικό είναι να γίνει η εξαγωγή σε πολλά μικρά αρχεία.  Στην  δική μου περίπτωση αρχείο 4 ετών είχε 2500 άρθρα.  Ακόμη και αν έγινε εξαγωγή σε αρχεία με βάση τους μήνες ( κάτι που βοήθησε να μην υπάρξει time out ), κατά την διάρκεια της εισαγωγής υπήρξε πρόβλημα με το time out στον browser.   Μην έχοντας τρόπο να ξαναγίνει η εξαγωγή έπρεπε τα αρχεία αυτά τα χωριστούν σε μικρότερα ( αλλά με αυτόματο τρόπο ).  Η λύση βρέθηκε!!!

Μια πολύ χρήσιμη με το όνομα  WXR File Splitter από τον Ranger Pretzel μπορεί να κάνει αυτή την επεξεργασία πολύ εύκολα.  Εσείς απλά επιλέγετε το μέγεθος του αρχείου και αυτό δημιουργεί αυτόματα τα μικρότερα αρχεία δίνοντας τους και τα κατάλληλα ονόματα.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή στην έκδοση 1.52 κάνοντας κλικ εδώ.

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο και για Mac Users το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ.  Εγώ προσωπικά δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά μπορεί κάποιος από εσάς να το δοκιμάσει και να γράψει κάποιο σχόλιο στο άρθρο.

Βρείτε το στη διεύθυνση https://suhastech.com/wordpress-wxr-xmlfile-splitter-for-mac-os-x/

Για να διαβάσατε με περίσσια  προσοχή το άρθρο μάλλον έχετε αντιμετωπίσει και εσείς το ίδιο πρόβλημα. Θα ευχηθώ λοιπόν Καλά ξεμπερδέματα!!!

About Author

You may also like

No Comment

Comments are closed.