Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο Flickr

Στις 27/12 είχα την χαρά να ξεκινήσω ( επιτέλους ) το ανανεωμένο Club Ρομποτικής στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας.  Τα εργαστήρια θα γίνουν  27, 30 Δεκεμβρίου 2013 & 2, 3 Ιανουαρίου 2014.  Κάθε χρονιά η Ρομποτική είναι το τελευταίο εργαστήριο της χρονιάς αλλά και το πρώτο της επόμενης.   Την Παρασκευή λοιπόν μαζί με 15 παιδιά ξεκινήσαμε να γνωρίζουμε τα EV3 Mindstorms και αφού κάναμε το πρώτο μοντέλο ( Educator ) ξεκινήσαμε τον προγραμματισμό.  Κανείς δεν κατάλαβε πως πέρασαν 3,5 ώρες όπως κανείς δεν θα το καταλάβει ότι θα περνούν 4 ώρες καθημερινά στις επόμενες ημέρες του εργαστηρίου.

Τα παιδιά ξεκίνησαν με ενθουσιασμό συμμετέχοντας στην online κοινότητα που δημιούργησα για τον σκοπό αυτό ( https://robotics.libver.gr ), ήδη από τον Νοέμβριο.  Εκεί βρήκαν όλο το υλικό και τις πληροφορίες που θα ήθελαν ώστε να είναι προετοιμασμένοι.

Επόμενο ραντεβού στις 30/12  με ασκήσεις πάνω στο μοντέλο educator.  Στόχος  μας με το νέο έτος να ξεκινήσουμε ένα από τα μοντέλα που προτείνει η lego .

Θα ενημερωθείτε φυσικά με νέες αναρτήσεις

About Author

You may also like

No Comment

Comments are closed.