https://www.e-xtnd.it/

Η e-Xtnd.it είναι κλάδος της ομάδας Xtnd.it. Μια πλήρης ιστοσελίδα που ασχολείται  με υπηρεσίες σχεδιασμού, ανάπτυξης και internet μάρκετινγκ. Υποστηρίζουν πλήρως τα λειτουργικά  ανοικτού κώδικα ( open source) , έτσι στην e-xtnd.it σχεδιάζουν και αναπτύσσουν επεκτάσεις( extesinons ) τις οποίες  πρώτοι χρησιμοποιούν στα έργα τους.

Αυτό το plugin προσθέτει τη δυνατότητα ενός διαγωνισμού στην ιστοσελίδα σας! Προσθέτει δύο shortcodes και ένα widget, ένα για το css_gallery και ένα για το nominee_form.

 • Το πρώτο εμφανίζει ως gallery τις ιστοσελίδες από τη κατηγορία που έχετε επιλέξει.
 • Το δεύτερο δημιουργεί μια φόρμα για τους χρήστες σας ώστε να υποβάλουν τις ιστοσελίδες/δημιουργίες τους.

Το widget εμφανίζει μια λίστα με τους τίτλους των ιστοσελίδων μίας επιλεγμένης  κατηγορίας, μέσα σε ένα συγκεκριμένο εύρος βαθμολογίων.

Προσφέρει πολλές επιλογές, ρυθμίσεις, όπως προσαρμόσιμη εικόνα αξιολόγησης, αλλγή χρωμάτων, αλλαγή μεγέθους εικόνας και μικρογραφίας, επιλογή του δεκτού τύπου εικόνας και πολλά άλλα!

URL : https://www.e-xtnd.it/el/wp-design-awards-gr/

Με αυτό το Plugin μπορείτε να συνδέσετε τον Tumblr λογαριασμό σας στο WordPress blog σας, ώστε να μπορείτε να δείτε τη ροή του tumber σας σε ένα post ή μια σελίδα του WordPress σας.

URL : https://www.e-xtnd.it/el/wp-tumblr/

About Tumblr

Το Tumblr είναι μια πλατφόρμα microblogging που επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύσουν text, images, videos, links ,quotes και audio στο tumblelog τους,είναι δηλαδή μια σύντομη μορφή blog. Οι χρήστες μπορούν να ακολουθήσουν άλλους χρήστες, ή να επιλέξουν να κάνουν tumblelog τους ιδιώτες. Η υπηρεσία διακρίνεται από ευκολία στη χρήση.

Το Tumblr δίνει έμφαση στην προσαρμογή και την ευκολία χρήσης, με μια σχετικά απλή διαδικασία εγγραφής. Υπάρχουν πολλές μορφές περιεχομένου που μπορούν να προστεθούν στο tumblelog των χρηστών. Οι επτά γενικές κατηγορίες για τα posts περιλαμβάνουν Text, Photo, Quote, Link, Chat, Audio, και Video . Οι χρήστες ακολουθούν άλλα tumblelogs, όπως και στο Twitter, καθώς τα updates τους εμφανίζονται σε ένα stream στο Dashboard

URL : https://www.tumblr.com/

Το WP phpBB Bridge είναι η εξέλιξη της «WordPress στο phpBB3 Bridge». Η πρώτη έκδοση του plugin έχει σχεδιαστεί για το συγχρονισμό των χρηστών του phpBB με το WordPress, έτσι ώστε όταν ο χρήστης που έχει συνδεθεί στο phpBB να συνδεθεί ταυτόχρονα και στο WP.

Η νέα έκδοση μέσω e-xtnd.it προσθέσει νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις για την αξιοποίηση πολλών χαρακτηριστικών του WordPress που προηγουμένως δεν ήταν διαθέσιμα. Επίσης, έχει προστεθεί ένα νέο Widget για να δώσει περισσότερες επιλογές για το blog σας.

URL : https://www.e-xtnd.it/el/wp-phpbb-bridge/

To MaXtenta είναι ένα μοντέρνο, κομψό, στιβαρό και παιχνιδιάρικο θέμα WordPress,το οποίο  ταιριάζει καλύτερα σε  games – movies showcase, personal portfolio, blogging και πολλά άλλα. Το θέμα είναι αρκετά ευέλικτο ώστε να χρησιμοποιηθεί για τις περισσότερες  απαιτήσεις της ιστοσελίδας σας.

Key Features

 • CSS, cross brower menus με απεριόριστα sub menu
 • Αρχική σελίδα Nivo slider (Εμφάνιση έως και 10 εικόνες μετά από οποιαδήποτε κατηγορία ή κατηγορίες)
 • Υποστήριξη MultiLanguage
 • Embeded γραμματοσειρές ενεργοποιημένες παντού στο tempalte
 • Cross browser
 • Social media badges (facebook και twitter)
 • Φόρμα Επικοινωνίας (στο  footer)
 • 2 Θέσεις Widget
 • 3 θέσεις Menu (top, main menu & footer)
 • 7 θέσεις banner (3 & 4 250×250 125×125)
 • Google Analytics
 • Rss feeds

URL : https://www.e-xtnd.it/el/maxtenta-template-2/

About Author

You may also like

No Comment

Comments are closed.